Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Eenmalige Donatie

Onze projecten zijn mogelijk dankzij de support van particulieren en foundations.

Schenk online

Steun onderzoek en onderwijs

Handmatig overboeken

U kunt uw schenking ook handmatig overboeken naar:

NL13 ABNA 0468 9238 37
t.a.v. Stichting Ubbo Emmius Fonds
Groningen

Schenken aan een thema

Heeft u een onderwerp in gedachten dat nog niet bij het UEF te vinden is? Dan kan een Fonds op Naam voor u een passende manier zijn om te schenken.

Fiscaal voordeel

Bij een eenmalige schenking is het fiscale voordeel afhankelijk van uw verzamelinkomen. In het algemeen geldt een drempelbedrag van minimaal 1% van uw verzamelinkomen óf een minimaal bedrag van 60 Euro. Er geldt een plafond van maximaal 10% van uw verzamelinkomen.

Een periodieke schenking is voor de meeste donateurs aantrekkelijker. U berekent het voordeel in uw situatie met de online rekentool van ANBIgift.

Contactgegevens

In het online donatieformulier vragen we om uw contactgegevens. Dat doen we omdat vanwege privacywetgeving alleen uw naam zichtbaar is bij een transactie. Als u geen alumnus bent van de RUG, zijn uw contactgegevens niet bij ons bekend. Om u te kunnen bedanken en om verantwoording af te leggen over onze inkomsten, vragen we uw contactgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw donatie.

Als we uw contactgegevens niet hebben en u uw donatie handmatig overboekt, waarderen we het als u uw e-mailadres of postadres met ons deelt via het contactformulier of via info@uef.nl. Het UEF verwerkt uw gegevens conform de Algemene Privacyverklaring van de Rijksuniversiteit Groningen.

Meer weten?

Het UEF is er voor donateurs, foundations, alumni en iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst.

Neem contact met ons op