Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Periodieke Schenking

Schenken met belastingvoordeel

Bij een periodieke schenking doneert u jaarlijks een vast bedrag voor vijf jaar of langer. Uw volledige donatie telt dan mee als aftrekpost voor de inkomstenbelasting. Daarom is dit vaak de meest aantrekkelijke manier van schenken.

Bereken het voordeel in uw situatie met de online rekentool van ANBIgift. De indicatie is van toepassing als u in Nederland belastingplichtig bent.

Schenkt u vanuit het buitenland? Neem dan contact met ons op, we kijken graag wat we voor u kunnen doen.

Overeenkomst

Een periodieke schenking regelt u gemakkelijk met onze schenkingsovereenkomst (klik hier om de PDF te downloaden). Het is niet nodig om naar een notaris te gaan. Het minimale bedrag is 100 Euro per jaar.

Schenk aan één van onze projecten

U kunt een algemene schenking doen aan het UEF. Onze onafhankelijke Adviescommissie Bestedingen maakt één keer per jaar bekend aan welke projecten financiering wordt toegekend. Uw schenking wordt altijd volledig besteed aan onderwijs en onderzoek.

U kunt er ook voor kiezen om uw donatie ten goede te laten komen van één van de UEF projecten zoals vermeld op de schenkingsovereenkomst.

Schenken aan uw eigen thema

Heeft u een onderwerp in gedachten dat nog niet bij het UEF te vinden is? Dan kan een Fonds op Naam voor u een passende manier zijn om te schenken.

Formulier downloaden

Naam Taal Download
Overeenkomst Periodieke Schenking NL PDF

Neem voor meer informatie contact op met Kim Evertz, Development Manager: kim.evertz@rug.nl

Meer weten?

Het UEF is er voor donateurs, foundations, alumni en iedereen die nieuwsgierig is naar de toekomst.

Neem contact met ons op